Vzlétnout

Vzlétnout

Anotace: Gravitace je zlo

Stojím na špičkách
ledabyle se dotýkám
oparu nade mnou.
S nepřejícnou gravitací
se věčně potýkám
však nezbyde mi
než vzlétnout.
Tam nahoru
mezi oblaka
kde vítr sviští.
Kde blýská se
a poletuje listí,
jako duše zbloudilé
však šťastné
ve víru slastném
zahynou.
Autor Bloodymary6, 06.10.2017
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Ruda Štola, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně je v oblacích....když vítr sviští...nádhera.

06.10.2017 18:42:07 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí