Cadâneasca

Cadâneasca

Anotace: dansul dobrogean https://www.youtube.com/watch?v=10f9DJlj_U8

Dansul mândru, dansul vechi și tinăr
cât de mult îl iubesc
bucuros, jocul extraordinar
nu pot să m-odihnesc

cadânească cu o nonșalanță
plină de sexapil
cu șchioapa mai tare în alianță
un tip acceptabil

îmi place deplin cu adevărat
deosebit de clar
că pot arăta cine sunt, mai lat
costumul popular

dupa ce ne-am întâlnit aceea zi
mare într-adevăr
norocul labil de hoți a-și păzi
mână în mână chiar

încă avec grijă mai atenta
du-mă dorule hai
cadânească cea atât latenta
of, mai dorule mai

niște dorințe inimii mele
nu le pot ascunde
apăr că lichid de corp pe piele
vine de oriunde

picături clare de transpirație
simptome sunt juste
demascând spontan o conspirație
sunt atrași de fuste
Autor Petbab, 07.10.2017
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí