Insula Șerpilor

Insula Șerpilor

Anotace: v Černém moři

Logika je opium lidstva
matematika holt taky
racek plus čáp měli být dva
nejsou, jsou pár, ale jaký!

do třetice budou hejno
s pelikánem? jak je libo
průnikem množin je.. lejno
stejné od všech, má ty chybo!

průnik množin mám na hlavě
ve Sfântu Gheorghe zrovna
nebreč, ona vrátí se, -no právě
natolik je bohorovná

budu s ní na konci léta
nad Dunaje třetím dílem
Delty, z řeky mikrosvěta
Hadí ostrov je mým cílem

logicky, ať pod majákem
obejmem se zhusta oba
já s rozbředlým sněhulákem
ve vlasech, ty, z hadů v mdlobách
Autor Petbab, 09.10.2017
Přečteno 219x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, bogen, Amonasr, Ruda Štola, Květka Š., Akyš, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí