Stín za oknem

Stín za oknem

Něco se mi mihlo v koutku oka,

Ve tmě za oknem, kdy všichni už spali,

(Krom těch pár opilců, co za domem se rvali)

Nejsem si jistá, tak jdu k oknu blíže,

Dopadne na mne tak trochu tíže.

Dopadne na mne tak trochu splín.

Čelíme sobě můj stín a já.

Čelíme sobě já, a můj stín.


Autor The Bell Jar Girl, 09.10.2017
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: piťura, Fany, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

HeSký To máš :-)!

10.10.2017 09:55:47 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí