Myšlenka života spící duše

Myšlenka života spící duše

Anotace: Myšlenka o životě a době která mi přijde že není dobou mou

Malou díru ve srdci mám 

A city dávno zabitý 

Dny jaksi dále nevnímám 

Jména v čase vyrytý 

 

Dým s cigarety před očima stoupá

Stále hledám smysl života

Možná otázka je to hloupá 

Proč vzdal jsem se postu pilota

 

Opustil kormidlo vlastního bytí

A jen časem nechal se unášet

Mé volání podobá se vlčímu vytí

Volám po svobodě kroku vpřed

 

Můj duch během cesty skonal 

Zanechal jen střípky které nejdou slepit

Lásku kterou jedinou znal

Již neznám rána třpit 

 

Červí díra požírá vše dobré

Za ty časy které jsem žil

I jen z pohledu na nebe modré

Myšlenka zda skutečný jsem či byl

Autor Dědek, 16.10.2017
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: FairyLAdy, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí