kriste...

kriste...

Anotace: možná urazím...ale nemá to urážet ani odsuzovat...je to taková typická osobní revolta...

kriste
Kolikrát ses udělal?
Kolikrát si spal se svým já?
A kolikrát si znásilnil svoji víru?

Řekni
A dovol mi se pousmát
A říznout křížem do dlaně
Zkoušels to?
Cítils to teplo?
Skoro jako lidský, že?

A tak tedy
Důvěřuj mi
A svleč se
Můj drahý
Zvrhlý kriste
Provedu tě paralelními světy
Inteligentní plastelíny.
Autor El1s, 18.02.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí