Identifikace II

Identifikace II

Anotace: Doporučuji číst pomalým tempem..

--- Identifikace II ---

 

Paradox vštípených myšlenek,
v monologu stahující smyčka.
Paradigma všech tvých domněnek,
v očích černobílá sklíčka.

 


Oči pohledu znalé samoty,
však vírou v lepší zítřek.
Objetí a ladné  doteky,
však dlaně plné třísek.



Malíř vytoužených milenek,
s paletou plné šedi.
Básník nahý navenek,
a básně temné epitety.



Prokletý pergamen prázdnoty,
srdcem porcelánová dóze.
Naděje hostem temnoty,
však gentleman v strhující póze.

 

 

Martin Daniel - 16.10.2017

Autor Adminak, 16.10.2017
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, ale chtělo by to opravit chybku ve slově "smička". Jinak dávám tip.

06.11.2017 21:10:46 | danaska

Wow, děkuji za postřeh.. vůbec jsem si to neuvědomil.. nenapadlo by mě to :)

06.11.2017 21:15:36 | Adminak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí