Život

Život

Anotace: jdu životem, až na kraj světa

Svraštělá a kostrbatá ruka smrti
vztahuje ke mě svoji dlaň
a seschlá ústa mluví temně
"pojď a zaplať svoji daň".

Čím platí se daň za život
žil jsem dle osudu a plánu
modlil se i flámoval
z hospody chodil k ránu.

Bojím se totiž tmy
noc zlé představy spřádá
mé velmi bujné fantazii
horory do hlavy vkládá.

Za život já dám cokoliv
i za jablka z ráje
za tanec v mokré rose
za polibek na prvního máje.

Za sklenici jablkového pyré
jdu směle tam kde končí břeh světa
kde Herkules vztyčil dva sloupy
to je to místo co hledám - tam je má meta.

Stáhni zpět svou kostnatou ruku
a do kapsy vrať smrtící dlaň
ústa zlá nech mlčet navždy
v lese zmiz jak umí to laň!
Autor sarka, 18.10.2017
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí