Pít čas

Pít čas

Anotace: ...

Napij se semnou, příteli z dávných časů,
i když právě naproti mně nestojíš, pij,
nech unášet větrem prameny svých vlasů,
veškerou hlínu ze zeminy z těla svého smyj.
Čas dá se pít, určitě vzpomínáš na mě,
lásku stále uchováváš v sobě,
ona cestuje po časech, nepatrně, tajemně,
neboť srdce mé stále tvoří části obě,
tebe, mě, nás,
za časů zlých a časů krás.
Autor Jurij Iljic, 19.10.2017
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...taky si tě příteli pamatuji z časů
minulých...Moc hezké. Děkuji.

19.10.2017 21:11:52 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí