Napíšu knihu

Napíšu knihu

Anotace: Do své paměti napíšu knihu kterou nikdo nebude číst. Své rty smočím ve čtyřiceti procentním lihu ...

Do své paměti napíšu knihu
kterou nikdo nebude číst.
Své rty smočím ve čtyřiceti procentním lihu
myšlenky pošlu na sto exotických míst.

Nechám jít dlouhé karavany vyprahlou pouští
po rozpáleném písku bez vyšlapaných cest
kam silné sluneční paprsky světlo své pouští
hrbatý velbloud s údělem smířený náklad musí nést.

Dopřeji plavbu velrybám v nekonečném oceánu
mezi skupinkami různých mihotavých rybek
všem láskám krásné milování večer i k ránu
bezstarostný život na Zemi bez jediných chybek.

Po vyprchání lihového opojení jdu dál
cestou, která je abstraktně malovaná
cestou, kde není led a sníh už roztál
ženami nenáviděná, muži milovaná.
Autor sarka, 20.10.2017
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Tafi, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oslovilo.

11.12.2022 12:43:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí