Jímavě vypuštěná meruna

Jímavě vypuštěná meruna

Anotace: není co dodat :-)

líbačka za dveřmi
rychlovka do kapsy
touhami zapal mi
ve ksichtu
sekt línejch slz

mrskáním biče
osedlej křeč
než probudíš kříže
pod zahradou
spálenejch gest

křídou čmáráš
kliky po opuce
v dřevěný ruce
zlomený srdce
v puse němej zvon
Autor Hugo Ramon, 24.10.2017
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dřevěný srdce, němej zvon. Nádhera...

24.10.2017 20:21:49 | Anděl

Díky :-)

24.10.2017 21:16:54 | Hugo Ramon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí