Rumpálnice

Rumpálnice

Anotace: ozverník na toulkách :-)

hej boys
ke žlabu

tucet rozcvičenejch píp
svíjí boky u parketu
za sklem špulí kušny
flašky plný dynamitu
z baru teče
pohled biče
rumpálnice

mrzkej peníz cinká
v rozepnutý kase
pivní klobouk hladí
andělská tvář hlasem
řasy zdvihla výše
ciferník tiká tiše
v oku rumpálnice

můj čep
je tvůj čep
Autor Hugo Ramon, 25.10.2017
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí