Jednou

Jednou

Anotace: ......

Vím že až se jednou rychle otočím
Zahlédnu tvůj pohled který hladí
A nebude mi líto ani proher ani mládí
A nebudou mě trápit moje bolesti a vrásky
Jen vědět budu – pohled tvůj je poslem lásky
Až se jednou rychle otočím.

Vím že jednou do dálky se zadívám
A zahlédnu tam někde tvoje křivky
Trochu ženy trochu dívky
A ucítím jak dech se ve mně tají
A vědět budu že ty křivky krásnou duši objímají
Až jednou do dálky se zadívám.

Vím že jednou ve tmě dotek ucítím
Ve tmě která nemá nikde břehy
Jen lehký dotek plný něhy
Možná že pochopím že jenom po něm prahnu
Možná pak rukou do tmy sáhnu
Až jednou dotek ucítím
Autor Blazius, 30.10.2017
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: Eru Alonnar, Dreamy, Troškuztracená., Fany, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) moc se mi to líbí, Blaziusi :-)! ST

31.10.2017 09:32:35 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí