Vrať se zpátky

Vrať se zpátky

Anotace: ...

Nad širým lesem,
skrz suchou poušť,
s vybouřeným mořem,
tam, kde je jen spoušť.

Bez ohledu na srdce,
s pokušením nejedním,
u souhvězdí střelce,
ta jedna k posledním…

Křičí:
Vrať se mi zpátky,
prosím, vrať se mi zpátky…
ale kdo to slyší???
Autor Láďa, 19.02.2007
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná...je vidět že je to z tebe...ne žídný bláboly..

19.02.2007 12:35:00 | Lodě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí