Lojza

Lojza

Všichni všechno veděli,

Fanda byl dokonce dvakrát v p*deli.

Je jedno jestli je úterý a nebo středa,

on se přece nikdy nedá!

 

Miluji tu malost myšlenek,

jenom zvedneš hlas...

má celej dnešek puštěnej do trenek

dá si ruce v pás,

chtěl být vždycky dikobraz.

 

Nechápe, proč utíkám z místa,

nepřišla jsem včera jak turista.

Proto nemůžu poslouchat true story

víš..

Fandí promiň, moje okolí nevylezlo z nory..

 

Autor nadejevidetsvetlo, 31.10.2017
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Fany, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji :)

01.11.2017 05:06:38 | nadejevidetsvetlo

Skvělý, moc se mi to líbí :-)! ST

31.10.2017 09:02:55 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí