=A listopad

=A listopad

Anotace: ---***---


~~~~~~~~~~
Až naprší a bude bláto
řekneme si to se nám nelíbí
pak čekáme na trochu zimy
až sněhulák tu svoji sněhulku políbí.
Listopad sice nezahřeje
mrazy ty taky ještě nepřijdou
nevím,mrknu na teploměr
ten někdy ukazuje kousíček pod nulou.
*
Jsou už ale vidět havrani a vrány
jak hledají něco u popelnice
asi si kdysi jen tak krá,zakrákali
dáme si do zobáku,bude žranice.
Dnes ale velkou smůlu mají
"blokové čištění"a všechno se zametá
teploměr ten ukazuje deset nad nulou
a ty černé polituje jenom poeta.
*
Na pár dnů se ti černí někam ztratili
ale po očku oblohu pozorují 
a potichu někde na stromech
na zimu,mráz a sníh čekají.
A potom si radostně zakrákají
...krá,krá,krá...
*teda jestli se zimy dočkají*
dočkají...v prosinci

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 02.11.2017
Přečteno 430x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany, Malá mořská víla, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

HeSký je To, Květko :-) i ta fotka, to já můžu :-))!

03.11.2017 03:42:39 | Fany

mám ráda havrany :)

02.11.2017 19:54:51 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí