Denně...

Denně...

Anotace: ...dnes a denně https://www.youtube.com/watch?v=tyvA6lFdiWc

Denně
hladovím po tvých vlasech
dotýkat se jich rukama
vplétat si je do dlaně
hladit tě po nich
a pak ti dát pusu na čelo
 
Denně
hladovím po tvých očích
jsou nevinné a čisté
jako dvě studánky
 
Denně
hladovím po tvých rtech
na bocích zdobí je vrásky
ale jen ti to přidává krásy
proč tak báječně líbají
vždy hned roztaji
 
Denně
hladovím po tvých pažích
co tak krásně objímají
mého těla si všímají
 
Denně
hladovým po tvých koláčcích
co skrýváš do černé podprsenky
dvě malé růžové bradavky
těším se až je pošimrám jazykem
a jemně zkousnu

Denně
hladovím po tvém bříšku
chci po něm prsty jít na procházku
do pupíku a pak seběhnout trochu níž
 
Denně 
hladovím po tvém zadečku
zakousnout se do něho
něžně a přitom štípnout
vzít ho do dlaní
jako něco božského

Denně
hladovím po tvých stehnech
a toho místa mezi nimi
nemůžu se dočkat, až se ho dotknu
Autor cursed_lower, 02.11.2017
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí