Zemřít nezraněna

Zemřít nezraněna

Anotace: po tom toužím... ale už se mi to nepovede....:-(((

Zemřít nezraněna
Jak ve vaně nahřátá pěna
Jak sokolíci ve stáří
Jak poznámka v mém diáři

Zemřít nezraněna
Jak hrdá statná žena
Jak divoká šelma
Které se rány hojí samotné
Jak busta dámy v díle slovutné

Toužím

Zemřít nezraněna
S hrdou duší
Tak, jak na dámu
Se sluší…

Zemřít nezraněna
Sama sebe
Tou myšlenkou

Soužím

Uskutečnit ji toužím

Ale jak když dávno již jsem zraněna
A má duše krvavou ránou je pokřtěna?

A na další čeká..
Život, to je krutá řeka…

Toužím nezraněna..
Být nebi či peklu přislíbena.
Autor Ammazonic, 19.02.2007
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí