Vrah Sebevrah

Vrah Sebevrah

Anotace: ...

O čem přemýšlíš na místech,
kde stíny obklopují tvé tělo,
já velice dobře vím, já vím,
že den stal se tvým nepřítelem.

Nalij čistého vína, muži.
Řekni, jak poškodil sis kůži noži,
jakých hříchů dopustil ses v noci,
jen mi pověz příběh plný krve v moři.

Zabils víru, zabils naději,
zvolils tmu a zatracení raději,
myslels, že tma je tvůj pravý přítel,
že daruje ti štít v podobě míst bez světel,
kde pak smíš všechny na kusy vesele rvát,
teď to nevíš, ale brzy budeš litovat.

Počítáš každou oběť zohavenou,
kterou stáhl sis dolů s sebou.
Zatím držíš si úsměv s temnou hudbou,
avšak zjistíš, že ti chudáci umírají
spolu s TEBOU…
Autor Jurij Iljic, 08.11.2017
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Juro, máš to tak napsané, že na mně jdou deprese...takže - účinné, velice účinné...

08.11.2017 20:29:24 | Anděl

Beru to jako kompliment, děkuji. :D Ale stejně tak se omlouvám :)

09.11.2017 17:48:47 | Jurij Iljic

Pardoon

08.11.2017 20:56:58 | Jurij Iljic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí