Unikl jsem

Unikl jsem

Anotace: kam?

Unikl jsem, dál než za roh ani ne
zasáhli mé kotníky, já upad v prach
neuvěří vůl takový kravině
nestalo se nic, já neměl žádný strach

to si myslej oni, já jsem z obliga
se zemí mě srovnat teď, že není kumšt
vysát ze mne dech, keš ať mě spolyká
honička, na kafetájm s nima se pluž

viděl jsem to ufo, bylo placaté
nabídli mi kávu s rumem na zdraví
mexickou pěst, políbení macaté
odmítl jsem na závěr, zpěv chraplavý

nevím, odkud přišli, nezajímá mě
jejich původ, zvyky, folklor, ženy, řeč
nejsem znám z paradajz pejprz, v Panamě
na offshoring kašlu.. heč, poleví křeč
Autor Petbab, 09.11.2017
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí