Životní nepřízeň( schizofrenie)

Životní nepřízeň( schizofrenie)

Anotace: Inspiroval jsem se filmem. Nejsem básník, ale nutkání je nutkání. O jaký film by mohlo jít?

Životní nepřízeň( schizofrenie)

Zmatením smyslů omámen
vidí a slyší bludy.

Posedlý byl neprávem,
přesto stíhají ho zrůdy.

Však vnitřně začal bojovat,
nenechal na sobě hodovat,
bludům odhodlal se vzdorovat.
Ignoroval část svých vjemů,
stál proti všem a všemu.

S oporou své manželky,
ač těžké to bylo,
smířil se s mozkovými výstřelky,
a lépe se mu žilo.

Manželce jeho všechna čest,
trpěla s ním a nepřízni osudu nastavila pěst.
Po všech útrapách,
ve všech životních etapách,
projevila se kráska,
ta věrná a silná, pro mnohé nedosažitelná láska.
Autor Otázka, 10.11.2017
Přečteno 463x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, kdotoví, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné:-)

12.11.2017 16:14:01 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Ne, jde o film, kterým jsem se inspiroval

12.11.2017 15:20:09 | Otázka

Líbezné.To je o Tobě a o ní?

11.11.2017 22:58:19 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí