Obal svobody

Obal svobody

Anotace: Myšlenky kolem Tvé hlavy létají jako střepy bosých varhan noci. Nádech. Vydech.

Zpěv Tě osvobodí.

Okovy pudu zranuji vzneseneho prince.

Jeho delikátní mysl je v rozkladu.

Není úniku, není cesty zpět.

Řádky, ladné a vybroušené, se dnes staví nelehce.

Jediné zklidnění přináší úlevu.

Hlas rozpulzovany do prázdna tiší tok myšlenek.

Plamen svíčky maličký plapola ve tmě.

Dohorivajici vonná tyčinka santálového dřeva.

Postava naroubovana na vlastní já hledá vhled do mysli.

Jediná melodie dokáže rozcestí myšlenek navesti na pramínek.

Oceán uticha a vlny vyladi hladinu až k pobřežím.

Z nozder jako jeskyni na pobřeží jde sluneční déšť.

Vychází z něj vyjádření všech myšlenek jako pulz vody.

Hlas rozvibruje tkanivo skutečnosti.

Poznání přichází když se nestaras.

Záznam o existenci je na světě.

Mantra osvítí obraz skrze zvuk.

Namaluje tak pocit déletrvající ukonejseni.

At Tvá sezení jsou opravdovou pastvou pro duši.

A tvůrce může rozvést jako ohňostroj květů.

Milující je touha ve které se nachází vesmírné srdce.

Dokud dýcháme znamená to že tvoříme.

Společně v rouchu vášne.

Mysl vyhasina a my se stáváme celistvejsimi.

Z tentýž látky jako naše protoplazmaticke sny.

Miliarda krát za vteřinu znovurodime svět.

Uvnitř v nás jako film tentýž látky.

Z níž je Vše.

Děkuji.

..

Autor Happyyz, 12.11.2017
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí