Paralýza

Paralýza

Anotace: Mé srdce bortí se v základech Paralyzován ve svém světě S tíhou naloženou na bedrech Život podob...

Mé srdce bortí se v základech
Paralyzován ve svém světě
S tíhou naloženou na bedrech
Život podobný kometě

Jsem paralyzován
Minulostí svázán
Na otázky tázán
Odpovědi neznám

Ze srdce stal se prázdný sál
A ze života příběh bez konce
Říci vše větru který vál
Vepsat to nejde do jednoho sloupce

Jsem řetězy svázán
Slabochem nazýván
Vzhledem posuzován
Minulostí posuzován

Mé stopy dále sněhem zaváté
Volám po slunci za bouře
Pod sněhem mé tělo skryté
Z reality je mi jen hůře

Znám jen trýzeň
Po životě žízeň
Ve srdci píseň
V myšlenkách tíseň

Paralyzován všemi prohrami let
Sám sebe nepoznávám , nejsem sebou
Nedosáhnu , nemohu vzít život zpět
Tak jako tehdy chodil jsem za tebou

Všechno v hlavě
Život nejde hravě
Nic nevyrovná se pravdě
Jak žít správně?
Autor Dědek, 12.11.2017
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: Cappp, FairyLAdy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stopy sněhem zaváté.
Z toho si lehce odvodíš, že minulost dříve nebo později sežere zub času.
I když je to těžké a nejde to hned.
Přestat myslet na to co bylo.
Ale soustředit se na tady a teď.
Jen v tento čas můžeme dělat věci lépe než dřív.

12.11.2017 19:58:29 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí