Otoč stránku

Otoč stránku

Anotace: Na listy usadil se prach Stránky psané životem Kousky duše n...

Na listy usadil se prach

Stránky psané životem

Kousky duše na stránkách

Ocitajíc se za plotem

 

Život na miskách vah

Nářky zachycené perem

Popisujíc svůj stach

Prsty pošpiněné inkoustem

 

Víčka těžknou časem

Měsíc svítí v temnotách

Oknem pošeptává hlasem

Přejdi bolesti práh

 

 

Autor Dědek, 14.11.2017
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, FairyLAdy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí