Prší mi do dní

Prší mi do dní

Anotace: ...

Mokré vlasy
jazyk
slová

mokro za nechtami

oknu po chrbte steká pot
a slnko ako deodorant
nepomáha

už nie je ani v zľave

mraky neprestávajú pľuť
chodníkom do tváre
a v panelovom chrupe
sa zasekol pohľad
ako kúsok mäsa medzi zubami

podania rúk sa žmýkajú
od vrúcnosti
a do kanálov sa vlievajú
zvyšky tepla

v o číslo väčších topánkach
čvachtajú rozmočené chodidlá
a z pod privretých okeníc očí
stekajú kvapky

v období sucha
im je mokro najviac

ešte nikdy nepršalo
a už intenzívne myslím
na dáždnik
zarazený hlboko do mozgu
cez krk až do srdca

to je údel vytrhávania si
vlasov
pred skokom do vytriezvenia
kde ma čaká trampolína

hneď vedľa umývadla
Autor Nervaque, 17.11.2017
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: hanele m., Philogyny1, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí