Vzpomínka na JH

Vzpomínka na JH

Anotace: ......

Do bílého sněhu rozlil měsíc stíny
Ve smrcích vítr zahrál tu svou
Jen já a ty ….. a nikdo jiný
Když světla v údolí třásla se tmou

V takových chvílích jsem naději míval
Že správným směrem mě veze můj vlak
Že jsem čím jsem a budu čím jsem býval
Až do hloubky věčnosti upřu svůj zrak

V těch zvláštních časech mělas´ mě ráda
A já jen poctivý partie hrál
A bejvalo normální nekrejt si záda
A na svíčkách pomalejc parafín tál

V údolí světla a za okny hlasy
Budoucnost v slunci a daleko strach
To byly tenkrát normální časy
Ze kterejch zůstal jen u stěny hrách
Autor Blazius, 18.11.2017
Přečteno 378x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Frr, Tlachapoud, Eru Alonnar, Iva Husárková, Dreamy, grázlík
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsáno. Líbí se mi ten obrat a hrachem.

21.09.2018 16:02:30 | Tlachapoud

Hezké...:-)

18.11.2017 21:41:53 | Dreamy

Hezky napsaný, ze života, určitě bude zase dobře!

18.11.2017 21:38:54 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí