=Zvedne tlapku?

=Zvedne tlapku?

Anotace: ---***---***---

~~~~~~~~~~
Podzim brzy řekne "ČAU"
a bílé vločky radost maj
že si mohou klidně padat
nikdo nemusí nadávat,
zatím nás moc nebývá
až v zimě se to rozhýbá.
Jedna druhé povídala
pak se trochu pousmála.
-
Teď padáme na ukázku
svezeme se na ocásku
kocourků a koček venku
i psům dáme navštívenku
psy prý ale někdy láká
že jak zvednou tlapku
tak počurají sněhuláka.
To sněhulák nemá rád
no vážně,je to tak...
ani kapku.
-
Sněhuláček...sněhulák
metlou ho chtěl odehnat
však síly ale málo má
na pravou zimu si počká,
zatím bylo mrazů málo
toho sněhu hned roztálo
ale chlapci...nebrečte
teď předpověď si přečtěte.
A těm pejskům domluvíme.
To slibujeme...

~~~~~~~

Autor Květka Š., 19.11.2017
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak sem si postavil prvního sněhuláka a pluh mi ho hned sestřelil ze silnice ... ST pro tebe

20.11.2017 02:39:58 | klaun

Květko, tady u nás sníh drží....mám strach že přimrzne...pak to je docela klouzačka, a já lezu po mezích, páč mám strach že si natluču jako už tolikrát:)

19.11.2017 16:46:09 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí