Podzimní listí

Podzimní listí

Anotace: Podzimní nálada v listí je schována

Podzimní listí

V noci se mi zdává
že jsi ty ta pravá
a podzimní nálada
v listí je schována

Poznávám tvary tvé
zimou prokřehlé
jen okraje hoří
pod kůži se boří

Prostupuju tebou dál
do srdce ti pronikám
až dovnitř až dolů
kde ležíme spolu

Tam budeme spáti
přes zimu si hráti
všechno to jistí
podzimní listí

Autor Percles, 19.11.2017
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: hselby, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí