Konec

Konec

Anotace: Když příjde konec

Dostane mě na kolena strach, hloupost a má úzkost,
tu pásku co drží všechny kousky pohromadě se podařilo sloupnout,
žiju ve strachu že další den už nebude,
že všechno kolem mě tak strašně rychle vyhyne,
1a1 do sebe tak dobře zapadne,
když skončí to tím že ten co mě drží nad vodou jako vždycky upadne,
tak chce to zkončit, nebo začít,
tak chce to umřít, nebo zas žít,
když tvá cesta zkončí a ty nevíš,
kudy dál máš jít,
máš-li snít, nebo se bát,
máš-li být, tím koho nemáš rád,
chceš-li znát, otevřít oči,
přestan se smát, začni se prát!!!
Autor zelge, 19.11.2017
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: hselby, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé:-)

27.11.2017 16:03:08 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí