=No co,třeba pozpátku

=No co,třeba pozpátku

Anotace: ***(°-°)***

~~~~~~~~~~~
Kočička si píše 
na mém psacím stroji
od toho psaní tlapka nebolí
jenom mňoukne,
román ti budu psát
a pak ho můžeš
třeba do tiskárny dát.

*

Brzy je ale 
kočka bez nálady
prý už ji došly kočičí nápady
a jenom ťuká co ji baví 
„oklokl rektum“,to píše z hlavy.
Tak už přestaň chvíli psát
zkus si tlapku olízat
dál však píše „ewili kuhulbexstr“
tlapku má jak alabastr.
Potom ťapká všema čtyřma
papír došel? Nezajímá
píše“ fiksí,zuántérum,ťululum“ 
pak už končí
a jen tak mňoukne
že se loučí.
*
I když já ten román prodám
nic si asi nevydělám,
ty škrábanice kočičí,
ani v bazaru dnes nefrčí.
No co,
tak si to schovám do pátku
a potom vám to přečtu
třeba pozpátku. 
*
~~~~~~~

 

Autor Květka Š., 20.11.2017
Přečteno 246x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí