Prvé rande

Prvé rande

Anotace: Slam Poetry (básně pouze pro silné a odolné čtenáře)

 

Dlho som stál před zrkadlom a zpytoval sve čivy,

snád ona neuzrie na tvári mé pihy.

Joj! Pravé Levisky som zpáčil na tělo,

a vyzvléknut sa my ich fakt nechtělo.

 

Má drahá, strážim čas a aj tak chvátám,

však brzdí má v behu cos - to mám noha pátá.

Už budem u teba, aj, aj už to bude....

V tom touhu odnes čas i Levisky komplet všude.

 

Teď si mi zbytočná, jen vino bych platil,

najdi si chalana co sa na plese ztratil.

Zalúb sa do něho a ukaž své ruže.

Máš silu v pod sukňou, tam vše se dnes može.

 

Já krivám sa k domovu ak zbitý pes

a milá tancuje se všemi dnes?

A milá tancuje se všemi dnes....

Autor Petrlesna, 21.11.2017
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Taky to přijde, už mi mozek na to hrabe. Už dlouho a zatím to nikdo nepoznal. Teď se to začíná projevovat.

22.11.2017 20:02:50 | Petrlesna

jaj, skús napsat niečo rusky :)

22.11.2017 19:47:44 | renales

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí