Dírky v medu

Dírky v medu

Anotace: lučištnice :-)

na horký oplatce
bruslí pětikilo
tvý umaštěný
přání
kde kdo blbě žvaní
jak u svatýho
přijímání

trčíš ve svý makovici
před kusem zrcadla
na staženou kůži
ti měkce
dopadá
hořkej pel
z vysátejch růží

trnům se čelist
kroutí
v louži
bez zákoutí
jen si kup srdce
na perníkový
pouti
Autor Hugo Ramon, 21.11.2017
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí