Další drobnůstky

Další drobnůstky

Anotace: z říjnových komentů

 

podle mne
je krásné obojí
dosažením cíle
nějaká etapa dobolí


...


a cesta může být i návyková
třeba mě camino už zase volá

 

/ koment k básni Slaboch nebo hrdina - Ďábel sám


A pak přijde Alzheimer
stlačí delete
a je "mier"

:-)


/ koment k básni Nejde zapomenout - Ďábel sám


přeji klid tvé duši
a vzpomínky,
co vyvolají úsměv
a možno trochu mlhy v očích
která k úsměvu moc sluší


/ koment k básni Lásko zastav čas - Blazius

 

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 23.11.2017
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, piťura, Jort, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale musíš uznať,že...
,,Je lepšie tročku vyliať s Parkinsonom,
ako zabudnúť vypiť s Alzheimerom,,

14.12.2017 15:10:05 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí