Důvěra

Důvěra

Anotace: Copyright to Robert Brtník 23.11.2017

Dám ti lásku, ale nemám tvou důvěru
Nic z okolí si do hlavy neberu
Nemůžu získat tvoji důvěru, když nemám odpovědnost
Postrádám smysl pro detail a snahu o budoucnost
Přežívám, umíram, pomalu
Chci ti dát vše
Poklady, memoary, zádušní mše
Chci ti dát péči, chci být lepší kvůli té jediné co za to stojí
Ale nevím jestli mi dáš šanci
Všichni jsme na Zemi Psanci
V létě, v zimě, v chcanci
Jsme jen figurky
A já sám nemám jedinou špetku seberespektu
Dodávám verš do memoaru
Do refrénu, pro studenty do terénu
Pro všechny v suterénu
Slyšte! Jsem kreten

Autor Disspraktik, 23.11.2017
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí