=A my ho najdeme

=A my ho najdeme

Anotace: ===ooo===

~~~~~
Žádný stín 
nemá život lehký
zmizí si každý,
malý i velký

jen jak se 
slunce schová
stín zmizí 
a těžko se hledá

stíny stromů,
domů,lidí i věží,
stín času 
co tak rychle běží.

Doma si uděláš 
svůj vlastní
jen prosíš svíci,
nezhasni,

ten plamen průvan
sfoukne,fí
a hledat stín 
se nevyplatí.

Je přece 
nad slunce jasné
že stín zmizí 
jak se zhasne.

~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 23.11.2017
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já se ale po potmě bojím

rozsvítím si lampičku
přečtu tvojí básničku
třeba mi to pomůže
dávám tobě tři růže a ST :-)

24.11.2017 10:37:16 | klaun

děkuji i za ten stín...

24.11.2017 14:24:40 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí