Návrat stredoveku

Návrat stredoveku

Anotace: Slam Poetry (básně pouze pro silné a odolné čtenáře)

 

Ta piča ke stolu stále chodila a akési póldecky na tácke nosila.

Ucha ak topánky na hlave mala a divoko ceruzkou v bločiku psala.

Tákto ma nervovať v tom mojom hnizdě, tak to sa zadarí iba šialenej pizdě.

Ona snád netuší, že je tu omylom, stačí keď zavolám služebným mobilom.

 

Slečinka, vjete vy kto já tu sem? Ták až to zistíte, zchveje sa zem.

Priveďte vedúcí vy mladá hus, ať dlho to netrvá, ták dejte sa v klus.

Celá sa zarudla a lapala po dychu, možem jej odpusit, ale až po pychu.

Vedúcí nemóže, mate už spať a ne sa tak opitý v personal srať.

 

Čo si to vravila kačica pitomá, také to výlevy nechaj si na doma.

Týmto si zhrozila celú svú rodinu, stadeto vypadni máš na to hodinu.

Orgán si napadla a zkazila schuzu, možeš to napraviť, keď sundáš si bluzu.

To asi nepójde, milého mám a ten si ma stráži až ke hvezdám.

 

Stačí keď služobný telefon dvihnem a tvój sa prebere na lóžku iném.

Rozmysli teliatko, čo vlatstne chceš, aby si nenašla doma len veš.

Tedˇmóžeš zachránt celú svú rodinu, sme tu len tri a máš na to hodinu.

Sme tu len traja ty hlúpúčký zajac.

Autor Petrlesna, 24.11.2017
Přečteno 395x
Tipy 6
Poslední tipující: sarka, Frr, renales, Coolina Coolinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

represivny príbeh podaný podaný federální jakousi čechoslovenčinou..brr**
osloven je pamětník totáčizma ST* :-D*

11.12.2017 20:50:20 | Frr

No jo. Každej není Karel Hynek Mácha. A taky není nikde psáno, že básničky musí být jen o lásce a spisovnou češtinou. Z "totáče" to ale není. Je to holá současnost a bystrý čtenář z názvu, anotace, umístění děje a nakonec i z toho jazyka pochopí o kom to je.

13.12.2017 20:04:41 | Petrlesna

Mluva je takovou zprzněnou čechoslováčtinou - tak mluvil asi Husák, možná, že i Babik :)))

11.12.2017 19:57:38 | renales

Tak, tak, jak jsem psal v anotaci: jde o brutální skorobáseň v neznámém jazyce. Myslím, ale že někteří lide takto běžně hovoří i veřejně...

11.12.2017 20:04:15 | Petrlesna

Fakt strašný a to ve všech směrech.

25.11.2017 09:07:25 | Petrlesna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí