SEXMISE

SEXMISE

Anotace: ...

Tak si zajdi na pivo, tak si zajdi na panáka…
A Tve milé kamarády, klidně pozvi k nám…
A ukaž jím fotky, kdy jsem byla mladá páka
Ten rum, co máš na pohřeb, určitě je zláká
A ty nohy v botách, prospějí peřinám..

Tak si ty můj miláčku, vezmi velké zavazadlo
A jestli tam nenarveš mne, já si s Tebou poradím
To Tvoje vlažné tělo, co ještě nevychladlo..
Tak málo koulí a vlastně samý sádlo..
Jsem žena uhlazená, beton uhladím..
Autor Herbit, 25.11.2017
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta první sloka je fajn. Ta druhá, hlavně druhá půlka té sloky, je nějaká zmatená. Tělo nevychladlo, tak proč připisovat vlažné? Taky uhlazená a uhladím...
Ale ta první je dobrá, za tu tipuju.

25.11.2017 12:03:59 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí