Kéž

Kéž

Anotace: ..

Kéž bych mohl časem plout
a poprvé znovu obejmout
kéž bych mohl vidět zas
alespoň zbytky padlých krás

Kéž bych mohl znovu zase
pocítit nezlomné své mladé srdce
kéž bych mohl cestovat
do dob kdy krásné bylo slibovat

kéž utekl bych z dospělosti
do dob dětských nevinností
do dob válek s dřevěnými klacky
dob bitek s rozmazlenými fracky

kéž by všechno věčně trvalo
to krásně na svět by se dívalo
a žádné srdce zlomené
v této době zkurvené
Autor lukassnajdr, 25.11.2017
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Ruda Štola, VEDz RVAHEs, Stela
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobré se zdravě nasrat.
A zůstat dítětem po celý svůj život.

25.11.2017 18:43:16 | VEDz RVAHEs

Ano to je super, ale čím dál míň se mi to daří

26.11.2017 04:24:06 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí