Pochyby

Pochyby

Anotace: Začátky jsou vždycky těžké...

Pochyby…

Úspěch je tak vrtkavý,
pochybnostmi protkaný.
Jak má nový projekt začít,
už začínám téměř jančit.

Jak oslovit lidi,
a nedělat chyby.
Jak dát o sobě vědět,
a ne jen doma sedět.

Jak úspěšně se prosadit,
na trůnu se usadit,
jak potěšit mnohý lid,
a tohle všechno zvládnout líp.

Jak nastavit si cíle,
a ujít kroků míle.
Jak nenechat se zastrašit,
pochybnostmi vyplašit.

Jak tohle všechno ustát,
a na růžích si ustlát.
Zvládnout já to musím,
teď tu o to prosím.
Autor Polina, 27.11.2017
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí