Zločiny

Zločiny

Anotace: Ukradl jsem sousedovi hrušku, visela na stromě viděl jsem poletovat mušku teď chodím po domě. ...

Ukradl jsem sousedovi hrušku,
visela na stromě
viděl jsem poletovat mušku
teď chodím po domě.

Snad muška malá okatá
neprozradí můj čin,
aby mě hlava rohatá
nepotrestala za zločin.

Budou mě soudit prstem ukazovat
já musím se stydět a lkát
budou mě za krádež odsuzovat,
přiznám se radši nebudu lhát.

Nejtěžší zločin
přítomný všude
nastaven očím
vždycky tu bude.


Bude tu vždycky unikat trestu
všemi nadále přehlížen
neukryt nikdy pod žádnou vestu
žádným křížem nepřekřížen.

Z okna je vidím
ty zlé uličníky
drze tu běží
neskryty za ručníky.

Rakovina s morem
beztrestně bez obžaloby,
proběhli teď dvorem,
obíhají všechny domy.
Autor sarka, 27.11.2017
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Krahujec, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako děti přes ploty
se stromů ty dobroty
bylo to fajn

28.11.2017 10:59:02 | Kapka

:)

29.11.2017 16:34:50 | sarka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí