ADVENT

ADVENT

Anotace: Příjemně nepříjemný vzpomínání na loňskej Advent a jedny z nejhezčích Vánoc v mym životě.

Prvně tě vidět
Políbit tě pak z klína pít
Trochu se stydět
A ráno muset odejít
Ty si se bála
Že už se nikdy nevrátim
O mě jsi stála?
Tenkrát možná - co já vim

Asi jsem blázen už tě nechci zpátky
Ikdyž s radostí vzpomínam
Na ty loňský Vánoční svátky

Nechci tě vinit
Že jsi mi život zničila
Ruce si špinit
Mlátit se pěstí do čela
Vždyť je to dlouho
Teď už to tak nevnímam
Začíná Advent
A já ti dárky posílam

Možná jsem blázen už tě nechci zpátky
Ikdyž s bolestí vzpomínam
Na ty loňský Vánoční svátky ...

... vážně byly BÁJEČNÝ!
Autor jondys, 28.11.2017
Přečteno 435x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola, Fany, Janna, Kapka, Kett, Anděl, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky do písničky :-)!

29.11.2017 12:27:12 | Fany

Příjemně nepříjemný...
Vzpomínka jemná, bolavá
vrací se a snad... odplouvá

28.11.2017 07:32:54 | Kapka

Letos to bude třeba lepší.

28.11.2017 06:22:31 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí