Letní vítr

Letní vítr

Anotace: Hudební text

Letní vítr tvé vlasy načechrá,
Slůvka něžná – tři, teď ti zašeptá,
Ten, kdo má tě rád.
Vůně léta, večer je malebný,
Padáš dlouho, až na zem – to se ví,
Málo tě zná…
Ten, kdo tě nosí, o tvou lásku prosí.

Nevnímáš, usínáš, když lásku chceš dát,
Zhasínáš, podléháš, když chce si tě brát.

Šeptej tiše, dál, co tě napadá,
Drž ho pevně, věz – to se nedělá,
Málo ho znáš.
Vítr fouká snad ještě mnohem víc,
Vůně léta – voní a stále víc,
Málo tě zná…
Ten, kdo tě nosí, o tvou lásku prosí.

Nevnímáš, usínáš, když lásku chceš dát,
Zhasínáš, podléháš, když chce si tě brát.
Autor vmauxit, 19.02.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasné a procitene.

04.07.2007 21:35:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí