=Slaďoučký je,trochu lepí

=Slaďoučký je,trochu lepí

Anotace: ~~~*~~~*~~~

~~~~~~~~~~
Po cestičce z čokolády
chodí velcí,chodí malí,
kolem sněhu všude dost
na pusinky.Pro radost.
Lyžovat se na něm nedá
jen si lízni,to ty ráda,
slaďoučký je,trochu lepí
že je z bílků vidí slepý.

Pak na linecká kolečka
z marmelády je tečka
na ni lepím pusinky
všechny.I ty malinký.
Ty honily se v čokoládě
zamazaly se na bradě,
tak popráším je kokosem
na tvářích i pod nosem.

Pak je skládám do krabičky
pozdravily je perníčky,
ty barevně malované
jak z chaloupky odloupané.
Pusinka si s perníčkem
jak Maruška s Jeníčkem
pohádku pak povídaly
pak se spolu cukrovaly… 

~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 28.11.2017
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany, Anděl, Kubíno, hanele m.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květulko:) to je tak nádherné...úplně mám slzy v očích....něžné, krásné, pohladí, potěší - moc ti děkuji....*ST*

28.11.2017 21:38:39 | Anděl

Andělíčku děkuji ti...moc a moc.

29.11.2017 15:51:38 | Květka Š.

Mňam... :O :-) :-D

28.11.2017 17:30:31 | Kubíno

...posílám sladkou sněhovou pusinku...:-)

29.11.2017 15:53:23 | Květka Š.

Děkuji :-)

30.11.2017 12:34:23 | Kubíno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí