Jako by

Jako by

Anotace: ......

Jako bych ze tmy začal slýchat zvony
A děs jako by sublimoval v žal
Jako by došlo moje žrádlo pro démony
A blizard nocí jejich pižmo hnal

Jak by se psomil začal měnit v rasa
a mana v žluč a cukrlata v hmyz
a laskominy v shnilé kousky masa
a jazyk v rašpli a polibek v hryz

Jako by zraky měnily se v škvíry
A horký čenich suchý písek sál
Jako by svíraly se vlkodlačí kšíry
A košík do kozelce čelist svazoval

Jako by v boji všechna láska padla
Jako by z torza jenom ocas zbyl
Jako by v suchu sádla chřadla
Jako by piják z krkavice tyl
Autor Blazius, 28.11.2017
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Tlachapoud, Eru Alonnar, Akyš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je brutus.

21.09.2018 18:35:48 | Tlachapoud

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí