Panenka

Panenka

Anotace: ***

Nebe má zas barvu mléka,
kapka za kapkou padá a zas stéká,
na tvářích máš slzavé údolí,
neboj co bolí vždy přebolí.

Občas tě mrazí hluboko v zátylku,
tak přikryj se křídli a usni na chvilku,
noc čeká za oponou večera,
poléváš se vínem a myslíš, že jsi dospělá.

Jsi dětská panenka na hraní,
jsi hravá,ale kdo tě ochrání?
Až budeš ležet schoulená na zemi,
potom si přiznám,že jenom zdáš se mi.
Autor nathre, 19.02.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je o smažce nebo co ???

19.02.2007 22:51:00 | Lipschowski

Byla by za sto...jen...pár chybek a to SI mne trošku iritovalo...takže zatím nehodnotím...

19.02.2007 21:19:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí