Roubený

Roubený

Anotace: Sen se mnohdy splní v opačném smyslu

Roubený sen
poznamenal letmý charakter.
Zrození lásky
v duši hladové,
proměnilo se v rituál všednosti.

Roubený den
ovládl můj běs
ve stínu času běžím a
běžím.
Osobnost suchá,
bez vláhy marně sahá
po metách vzdálených,
jež stanovil strach.

Roubené oči a ruce
svazují nohy,
které chtějí dál.
Však pán davu
všemocný strach,
roubí mysl zavřenou
do přeludů skutečnosti.

Můj roubený život,
tak uvězněn v chaosu muzejních vizí
usychá v porostu plevele.
Padá a v prachu mizí.

Roubený sen
poznamenal strach.
Autor Hermin, 01.12.2017
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí