Kudy a kam?

Kudy a kam?

Anotace: .................xy

Kam to spěje naše doba
V zárodku rodí se zloba

Kam běžíme ten náš závod
Na život hledáme návod

Kdo zachrání krásnou zemi naši
Politikům ve věži když straší

Kdo vyčistí naši karmu
Ukáže nám pravou dharmu


V našich rukou všechno leží
Ač k cíli dojdeme jen stěží

Ke světlu je cesta dlouhá
A náš život chvíle pouhá
Autor milan nov, 02.12.2017
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí