Za tikotu hodin

Za tikotu hodin

Anotace: Pro relax

Jako anděl zamáváš křídly 

A já se bojím aby si mi neutekla

Prosím počkej ještě chvíly 

Díky tobě ustál jsem brány pekla

 

Kráčíc po zemi s tvým úsměvem

Přilepeným na bušící hrudi 

Náhle snáze jde se tím světem 

Ve dvou se nikdo nenudí 

 

Hladím tě po hlavě 

Bloudím prsty ve vlasech

ŽIvot s tebou hravě

I v těžkých časech

 

Spolu můžeme jít kam budeme chtít

Do proudu života srdci propleteni

Společně o budoucnosti snít 

Pod oblohou modrou spojeni 

 

Letět , skákat , brečet , spívat a smát 

To vše do těch chvil a okamžiků 

Které mohou se skutečností stát 

Za rytmu srdce , hodinovém tiku

 

 

Autor Dědek, 05.12.2017
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, FairyLAdy, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krasne :) :) kazdy vers se mi libi ,kazda tva basenje hezci a je vic povedenejsi :) :D

05.12.2017 19:04:35 | FairyLAdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí