Panna by plakala pro syna

Panna by plakala pro syna

Anotace: Psáno jako vánoční píseň.

Panna by plakala pro syna
jen aby maličký usnul
v naději vše kolem zhasíná
i měsíc se na prahu zul
hmmm…
měsíc se na prahu zul

Panna by plakala pro syna
jeho jak by včely bodly
teprve když uši napínám
je slyšet, jak se modlí
hmmm…
slyšet, jak se modlí

R:
Pro všechno na světě
snad pochopíš
do rána okamžik zbývá
po noci znavená padám a již
pro tebe tenounce zpívám

Pro všechno na světě
nepočítáš
před námi cesta je dlouhá
než slunce vystoupí k horám a výš
únava sedne mi k nohám

Panna tak plakala pro syna
až jí ten maličký usnul
v klidu a pokoji usíná
kde měsíc se na prahu zul
hmmm…
měsíc se na prahu zul
Autor Vašek Špongr, 05.12.2017
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: danaska, Anděl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, chtělo by to nějakou krásnou melodii.

21.12.2017 19:44:37 | danaska

Děkuji za komentář. Sdílím to tu, aby to někdo zhudebnil.

27.12.2017 12:37:15 | Vašek Špongr

Moc krásné...líbí se mi...

06.12.2017 07:15:03 | Anděl

Moc děkuji.

06.12.2017 11:03:21 | Vašek Špongr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí