Bezdomovec nezabíja

Bezdomovec nezabíja

Anotace: Slam Poetry (básně pouze pro silné a odolné čtenáře)

 

Já bosky som prišiel, aby on ma neslyšiel.

Kto? Ten nový majitěl´ mojho života.

Spokojno v spálni tam len budík sa klokotal.

 

Ta pazúra chl´patá už klopala na vrata.

A mé drahé frajarke sa to snád páčilo.

Pri druhom jednani už mala ho vo dlani.

 

Já takmer som nedýchal a chcel som už nebyť.

Videnie bolelo a počutie šialelo.

Já váhal zda utecť či oba je zabiť.

 

Pak svetla sa rozhriala a ja som sa spatril.

Ak sa ja v popelníc s rumom sa bratrím.

Teraz som sĺobodný, teraz k vám patrím.

 

 

Autor Petrlesna, 06.12.2017
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí